WMF Reinigingstabletten

logo WMFUw WMF espressomachine kan niet functioneren zonder een goede reiniging van alle koffievetten. Bij het malen van verse koffiebonen komen de koffievetten in de machine terecht. Als deze niet regelmatig gereinigd worden wordt het een bron van schadelijke bacteriën. WMF reinigingstabletten verwijderen deze resten en maken de machine weer schoon.

WMF adviseert u om uw koffie- espressomachine met regelmaat te reinigen met WMF reinigingstabletten.

lekker koffie drinkenWaarom de WMF espressomachine / koffieapparaat reinigen?
Koffie laat resten en koffie oliën / vetten achter in de machine. Deze nare restjes komen in de leidingen en de zetgroep terecht. Na verloop van tijd raakt de machine vervuild en komen deze restjes in de koffie. Daarnaast zullen bacteriën zich gaan huisvesten in de achtergebleven vetten wat schadelijk kan zijn voor uw gezondheid! Door uw WMF koffiemachine periodiek te reinigen met een WMF reinigingstablet verwijdert u de schadelijke resten en worden zowel de leidingen en zetgroep weer goed (hygiënisch) schoon. Een bijkomend voordeel van reiniging is dat de machine top conditie blijft en langer meegaat. Wij raden u aan om altijd de WMF reinigingstabletten te gebruiken, de WMF reinigingstabletten zijn perfect afgestemd op de WMF machine.

 

Raadpleeg voor het gebruik van reinigingstabletten de handleiding van uw WMF machine.
Kies voor het reinigen van uw WMF apparaat de officiële WMF reinigingstabletten (EAN 4000530612830 | Productcode 1407029990)

Let op! WMF reinigingstabletten hebben geen ontkalkende werking, gebruik hiervoor de officiële WMF Generieke ontkalker (EAN 4000530612861 | Productcode 1407059990)

Hoe vaak moet ik mijn machine reinigen?
De meeste WMF espressomachines geven zelf aan wanneer er gereinigd moet worden. Raadpleegt u hiervoor tevens de handleiding. Over het algemeen zal dit elke 2 tot 4 weken zijn, afhankelijk van hoe vaak de koffiemachine gebruikt wordt.

Welk type WMF machine gebruikt WMF reinigingstabletten?
U kunt in de handleiding van uw WMF koffiemachine nagaan of u reinigingstabletten dient te gebruiken. In het algemeen gebruiken alle WMF espressomachines die naast espressobonen / koffiebonen ook koffiepoeder gebruiken de reinigingstabletten. Raadpleeg altijd de handleiding van uw WMF machine voordat u gebruik gaat maken van WMF reinigingstabletten voor het reinigingsproces.

Andere toepassingen
De reinigingstabletten zijn zeer geschikt voor het reinigen van uw filterkoffie koffiepot en thermoskannen. Door een tablet op te lossen in lauw water en vervolgens in te laten werken in de pot of thermoskan zullen de achtergebleven vetten verdwijnen. Na gebruik uw apparaat goed omspoelen.

Waar kan ik WMF reinigingstabletten kopen?wmf_reinigingstabletten_eccellente_1
U kunt de WMF reinigingstabletten op veel plaatsen online en in de winkel kopen.
Als u de WMF reinigingstabletten snel in huis wilt hebben voor een lage prijs kunt u deze bij eccellente.nl kopen.

Te koop via Eccellente.nl of in de betere koffievakhandel.

Productinformatie:
WMF Generieke ontkalker EAN 4000530612861 | productcode 1407059990
WMF reinigingstabletten EAN 4000530612830 | productcode 1407029990